Brandskydd & kraschlandning..

Jag började på att montera klädhängare.

Det blir bra, perfekt med de låga krokarna också till våra yngre besökare. De kommer att komma till pass i morgon när Klubb Sonya kommer på besök. Dock blev jag ännu mera begränsad efter min kraschlandning med kryckorna.. Kryckor & kraftigt stukad handled är ju liksom ingen bra kombo alls. Men man får se det positivt, det är i alla fall vänstran igen- samma som jag brutit förut.

Göran har målat vindskivor

41737167_331315890746688_5529151574711992320_n

I morse hade Rudolf & jag ett riktigt bra möte med Brand- och industriskydd i Osby. Vi diskuterade larmlösningar, brandskydd osv. Snart fortsätter vi diskussionerna för att hitta bästa lösningen som vi kommer att få god hjälp med. Tack!!

I morgon bitti får vi ta itu med att röja upp i silversmedjan för att göra plats till Klubb Sonya. Det skall bli prova på aktivitet med runristning och vädret ser inte ut att inbjuda till utomhusaktiviteter. Vi ser fram emot besöket!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Brandskydd & kraschlandning..