Än hinner ni se den fina utställningen med Marianne Larsson & Anders Nilsson, affischer är uppe inför nästa vernissage & så planerar vi för påskens överraskning för de mindre barnen.

Nu är vi inne på sista veckan av utställning med Anders Nilsson & Marianne Larsson. Så, har ni inte sett den än är det alltså inte för sent.

Så mycket fint att se! Både måleri, skulpturer

och vacker keramik

i olika modeller.

Tonys bord bjuder vackra alster i trä, som alltid.

Fönstren behövde som synes lite omsorg, Göran har gjort en välbehövlig insats med putstrasan idag medan Per pysslat med monteringsarbete & Mats har satt upp hyllor. Möten med kommunrepresentanter har också hunnits med & arbete med ansökningar där jag, Andrew & Martin har filat på dokumenten.

Lite stenarbete hinns med mellan varven & en leverans av Bording-produkter skulle iväg till Olofström.

Vi har bytt till ny affisch inför nästa vernissage på anslagstavlan:

Idag har vi haft planering per telefon ang påskens överraskning med ett evenemang för de yngre. På måndag träffar vi aktören för närmare planering, efter det kommer mer info. Men, ni som har barn, planera gärna för en rolig förmiddag i Sliperiet på påskafton!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Än hinner ni se den fina utställningen med Marianne Larsson & Anders Nilsson, affischer är uppe inför nästa vernissage & så planerar vi för påskens överraskning för de mindre barnen.