Svea 8 veckor på besök.

Vi brukar prata om alla våra trevliga besökare. I vanlig ordning tackar vi alla trevliga besökare som kommer förbi. Och ni förstår ju att vi tackar detta lilla liv lite extra. Hon kom på sitt första besök i Sliperiet idag, lilla Svea. Söt som socker. Ja ni ser ju. Den blicken.

Lexi får dela med sig av sin kudde, där är ju plats för lilla Svea också. Det är sonen med flickvän som blivit med valp, henne vill vi se mycket av i Sliperiet. Det var verkligen ett välbehövligt avbrott, med lite valpmys.

Vi jobbar vidare med Bordings produkter precis som innan, men det är klart att det inte är som innan. Han skall ju finnas där, vår förebild. Nu finns han och familjen i våra tankar när vi jobbar med hans verk.

Martin & grabbarna från Osby Glasservice diskuterar monteringen av glasväggen som skall skilja köket från stora hallen. Nu skall det coronasäkras till köket, samtidigt som ljudet skall skiljas av mellan köket & stora hallen.

De nedersta fönstren mot disken är öppningsbara, så vi kommer att kunna ställa upp dem när vi vill har öppet över disken för kaffeservering.

Och så ett lyft för att få upp den övre delen och fästa mot taket.

Sådär, på plats så långt. Återstår att bygga runt med lister, bygga ihop så det blir en snygg enhet

och så skall det målas. En behaglig ljus grågrön linoljefärg, som Martin börjat på med att måla med ikväll.

Här kan ni se en liten aning av hur det kommer att bli. Vi märker redan en stor förbättring ljudmässigt.

I veckan har Göran & Per satt upp krokar för ytterkläder. Det blev både snyggt & praktiskt.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Svea 8 veckor på besök.