Foldrar, skärmväggar & direktsänd radio

Hessbo har jämnat till & gjort så fint så vi känner knappt igen oss när vi kommer ut på baksidan av Sliperiet:IMG_0996Inne jobbar Göran hårt med att få golvet rent & snyggt:IMG_0997Efter gårdagens samarbetsövningar fortsatte Pia hänga bilderna på egen hand idag. De vackra bilderna pryder verkligen sin plats! IMG_1013Ikväll har Urban & Max N hämtat skärmväggar som Casma sponsrar oss med. Det tackar vi för!!IMG_0998Mycket bärande blev det, tur att våra tappra bärare har bra med kraft i armarna! IMG_1001Konrad har satt mer panel idag, så Pia fick mer järnvitriolande att ta itu med. Nu är all panel struken med det.IMG_1008Magnus har klinkat köksgolvet idag. I morgon skall det fogas. IMG_1010Fam Kronqvist som försett oss med alla fantastiska gamla foton kom med en avlöningsbok idag. 60 kr / vecka blev det vanligtvis för stenarbetarna år 1952.IMG_1011Idag kom våra infofoldrar från Espresso Reklambyrå. Nu kan vi dela ut lite info om oss.IMG_1014Vill ni höra mer om oss kan ni knäppa på Radio Kristianstad vid halv ett tiden i morgon.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Foldrar, skärmväggar & direktsänd radio