På tal om ingenting…

Ja se det snöar..

Ljust & vackert blir det, men nog drar det med sig en hel massa extraarbete med detta evinnerliga skottande.

”I vår vackra vita vintervärld”..

Föredrar inomhusarbete dagar som dessa. Av förklarliga själ har det varit sparsamt med besökare när snön vräker ner på vägarna, vi skickar tacksamma tankar till alla hjältar som jobbar hårt för att hålla vägarna öppna.

Rengöring och montering inne av Bordings Droppen urholkar stenen passar bra när det är FÖR kallt att jobba ute med stenarna.

Grenarna hänger snötyngda , nu har det kommit mycket mera snö så nu går det knappast att ta sig fram där det inte är skottat.

Flera zoommöten har hunnits med i veckan, ordförandeträff med Skånes Hembygdsförbund och seminarie i hur vi utvecklar våra hembygdsföreningar till intressanta besöksmål mm. Tacksam att mötena varit på zoom, så vi inte behövt ut & halka så mycket på vägarna.

Som det ser ut nu går det bra att köra hit, vi hoppas det håller sig lugnt med snöandet nu inför helgens evenemang.

På tal om ingenting..

Den måste lixom bara få vara med med ojämna mellanrum bara för att han faktiskt var så fruktansvärt rolig utan att han egentligen menade att vara det.

Använder den själv i alla möjliga & omöjliga sammanhang som svar på vilken fråga som helst. Tack Nikola! Den fungerar ju som svar i alla lägen:

  • Vet inte. Jag har text-TV!
Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för På tal om ingenting…