Här skall spridas värme & glädje i vinterkylan. Välkommen till morgondagens föreställning!

Ett Gylsboda med alldeles ovanligt mycket snö gnistrar vackert när solen lyckas skicka en ståle genom snötyngda moln. Informationsskyltarna (på stolpen till vänster i bild) är för tillfället lite mer svårlästa än brukligt, men faktan på just denna skylten är ändå lite omtvistad. På skylten står det att källaren användes som krutkällare till brottet, men när vi försöker hitta källa på denna fakta verkar det synnerligen osäkert om så varit fallet. I vilket fall som helst är den väldigt vacker.

Vi imponeras av fina besökare som ger sig ut i vintern för att besöka oss, stort tack!

I tidningarna Kristianstadsbladet och Norra Skåne- som just slagits ihop- kan vi läsa om renoveringen av huset där Harry Martinson med syskon lämnades till moster Hilda, när mor Betty for till Amerika. Martin & Andrew gör nu om huset till boende för turister, besökare och konstnärer. Kan vi hoppas att tillresta besökare kan bo där redan till sommaren? (sommar, vilket vackert ord!!)

I morgon hälsas ni välkomna till den musikaliska föreställningen om Axel de la Nietze. Här skall spridas värme & glädje i vinterkylan! Kom, bara kom. Fri entré! Eftermiddagsfikan kommer att vara uppdukad med rykande färskt kaffe & hembakat. Johnnys bokantikvariat i Olofström har sett till att relevanta böcker finns till försäljning eller att bläddra i på plats efter föreställningen.

Idag ser vi fram emot att ta emot nya trevliga besökare, vi vet att det är långväga besökare som planerat komma idag så vi skickar fortsatt tacksamma tankar till alla snöröjande hjältar som sliter för att hålla vägarna öppna under snöfallen.

George Badawis skulpturer finns kvar, en utställning som är väl värd ett besök! Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Här skall spridas värme & glädje i vinterkylan. Välkommen till morgondagens föreställning!