Fira första advent riktigt adventsmysigt, med bästa floristen och bästa matkreatören hos oss. OBS Föranmälan- missa det inte!

Vi tackar alla härliga människor som kommit i helgen för att se på George Badawis vackra skulpturer och prova promenadslingan.

Helgens hårda vindar hade den dåliga smaken att riva ner en björk rakt över stigen, vi ber om ursäkt att det blev lite mer svårframkomligt än det var tänkt, vi skall åtgärda det snarast. Roligt med alla positiva människor som ändå gått och tyckt om slingan.

Roligt att så många kommer för att se utställningen.

Det är ju lätt att bli hänförd av skulpturernas skönhet.

Idag fick vi besök av fotograf Erik Karlsson som varit hos oss förut och skänkt vackra bilder och tryck. Idag förärade han oss denna som vi skall hänga upp vid serveringen. Den är tryckt på Wiklunds i Lönsboda år 1913!

Bilder inne från Wiklunds affär bjöd han också på. Så roligt att se, tack! Detta var en affär som fanns i Lönsboda i ett hus som senare flyttades till Böglarhult.

November har inte bjudit på så mycket ljus. Novembergrått är väl en bra beskrivning. Vackra vyer i Gylsboda i alla väder, men nog behöver vi lysa upp tillvaron lite i allt det grå.

Till första advent är det mysigt att hänga en vacker krans på dörren, eller kanske göra en att ge bort. Nu kan ni göra er adventskrans under ledning av florist Martin Reinicke.

Martin är floristen som i många år hållit denna typ av kurser i Köpenhamn, passa på när möjligheten ges här i Gylsboda!

Zache är igång och bakar och förbereder för adventsfika. Ta chansen att koppla av på första advent med en tallrik smaskiga kakor och/eller Tomtenissens goda smörgås. Zache är den unge talangen som är en mästare i köket.

Info om anmälan:

Så närmar sig nästa evenemang:

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fira första advent riktigt adventsmysigt, med bästa floristen och bästa matkreatören hos oss. OBS Föranmälan- missa det inte!