En vecka med förstärkning!

Denna veckan har vi förstärkning i Sliperiet. Evelyn frågade om hon fick göra sin praovecka hos oss. SÅ roligt att hon vill vara här och oj så mycket vi fått gjort på en dag när vi har förstärkning här. Hon är snabb & effektiv som en liten vessla! Vi tog ett storröj med att gå igenom & rengöra kylarna.

Vips så var det skinande rent & ordning & reda.

I morgon skall Mats få hjälp av Evelyn, när jag skall på vift till Malmö. Landshövdingen har bjudit till Afternoon Tea på residenset.

Björken som ramlat över promenadslingan skall de flytta bort då och så skall de hugga sten, så vi sedan kan in & jobba på onsdag när Evelyn har planer på att göra Applebutter.. Ja, det tar vi mer om då.

Med risk för att bli tjatig påminner vi om att det närmar sig deadline. Det finns fortfarande plats på både kransbindning & fika, så anmäl er gärna. Hur mysigt att först pyssla & sedan skämmas bort med godaste adventsfikan. Eller om man enbart vill välja det ena eller det andra går det naturligtvis också bra.

Påminner också om nästa trevliga evenemang, den musikaliska eftermiddagen den 5 dec.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En vecka med förstärkning!