Påminner om att boka er till kransbindning med Martin och/eller adventsfika med Zaches Pop Up, men först är ni välkomna till lördagens vernissage.

Ni vet den vackra ”Svart Knapp” av Hiroshi Koyama som pryder ena sidan om entrén i Sliperiet.

Bilden är från varmare dagar än de vi har just nu. Den är tom så gammal att den andra skulpturen, Door X av Hiroshi ännu inte är på plats. Men nu var det knappen vi skulle kika på.

Den har en kompis utanför det nya fina huset i Kristianstad. En annan variant på samma tema, även den av Hiroshi Koyama.

Vid Sliperiet var det dags att blåsa löv igen. Här är Mats i full gång att jaga de fallande löven.

Inne arbetas det med ständiga förbättringar. Per & Göran har varit igång med förberedande kabeldragning, upphängning av stege & ny hylla mm.

Trevliga besökare kommer förbi, nu är vi just mellan två utställningar, men lite fasta utställningar finns ju alltid att se.

Vi tipsar om att komma tillbaka på lördag när det är vernissagedags:

Tätt följt av nästa evenemang fredagen därpå:

och söndagen efter det är vi framme vid första advent. Det är detta evenemang, eller dessa rättare sagt, som vi behöver er anmälan till, så vi vet hur många som det skall finnas material och/eller fika till.

Helgen efter det blir det nästa evenemang. Full rulle med andra ord. Vi hoppas att ni hänger med och passar på att uppleva alla olika event under de kommande veckorna.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Påminner om att boka er till kransbindning med Martin och/eller adventsfika med Zaches Pop Up, men först är ni välkomna till lördagens vernissage.