Nu kör vi full fart för att lysa upp i vintermånaderna. Häng med, det här blir kul!

Vi börjar redan på lördag, med George Badawis vernissage. Vi har redan fått byta ut bilderna på vernissageaffischen, när skulpturerna George lämnade hos oss fick nya hem redan innan vernissagen. Nu kommer han och laddar upp med mycket nytt till på lördag, då får ni komma & njuta! Kaffeserveringen med hembakat kommer att vara öppen, bredda mackor blir det också för den som önskar något mera matigt kring lunch.

Karin Linderoth adderar julkänsla med sina ljuvliga motiv.

Redan veckan efter vernissagen är det dags för nästa evenemang:

I raskt tempo laddar vi om för adventsmys:

Ni hänger med på upplägget va? Det är alltså Adventskransbindning med florist Martin Reinicke kl 13-15, den anmäler ni er till när ni vill binda en vackert skir adventskrans att hänga på dörren lagom till första advent. Efter kransbindningen bjuder Zaches pop up till bords med adventsfika. Här väljer ni när ni anmäler om ni önskar Tomtens kaktallrik eller Tomtenissens goda macka. Så blir det en mysig stund för att diskutera kransarna och slappna av. Det går också bra att boka om ni enbart vill vara med på kransbindningen eller om ni enbart önskar komma på adventsfika. Bara skriv i anmälan vilket ni önskar och ni är så välkomna!

Så kastar vi oss snabbt över till nästa evenemang:

Nu bjuds det en mysig eftermiddag med musik och berättande om Axel de la Nietze. Här är det föreningens Göran som står för uppläget och bjuder in till underhållning och hembakat med fri entré.

Vi hoppas att ni skall uppskatta evenemangen och komma och trivas med oss. Det blir en härlig blandning! Vi ses!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nu kör vi full fart för att lysa upp i vintermånaderna. Häng med, det här blir kul!