Föreningens viktiga ungdomar i fokus

Alla medlemmar är naturligtvis viktiga i föreningen. Och ungdomarna är extra viktiga för tillväxten.

Idag blir målar- och sångtalangen Elin 18. Vi hurrar, grattar och lyckönskar på fortsättningen av den inslagna kreativa vägen. Talangfull så det sprakar om det. Idag är det hurraropen som sprakar.

Talangen i köket, unge kocken Zacharias lämnade soppa så det räckte till att bjuda dagens besökare från Tourism i Skåne på värmande soppa innan vi traskade ut och tittade i omgivningen. Jag behövde bara ställa iordning, fixa lite nya grönkålschips att toppa med och vips så var lunchen klar. Tack igen, Zache! Och tack till besökarna från Tourism i Skåne, mycket intressant och spännande.

Samtalen fortsatte under promenaden i Gylsboda och runt gamla brottet.

Ett stopp hos Bordings ”Jag är tydlig” blev det naturligtvis också.

Nu går vi in på de sista dagarna med utställningen som står nu. Snart skall nästa utställning ställas iordning. Den vill ni inte heller missa, det lovar vi. Ni ser några exempel ovan på George Badawis skulpturer. Enastående!

Såhär inför julen har vi kompletterat med ett urval av Karin Linderoths julsortiment. En riktigt rolig idé är de små böckerna som kan skickas som julhälsning. Och vem skulle inte bli glad av en Tomtarnas Målarbok i julklappssäcken? Julkort, väggbonad mm hittar ni också här. Vi får nog ta hem lite fler av de olika bonaderna, de är mycket omtyckta och väldigt prisvärda. Endast 50 kr st, perfekta att ha några extra hemma i juletid att ta med som en liten gåva om man blir bortbjuden.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Föreningens viktiga ungdomar i fokus