George Badawi har kommit till Gylsboda. På lördag får ni träffa honom och hans fantastiska skulpturer.

Upptäckte att denna bilden inte fungerade i inlägget med presentationen av kommande event. Nu är det åtgärdat och den visas som sig bör:

Boka er så Zache vet hur många kakor & mackor han skall fixa & Martin vill veta hur mycket kransmaterial han skall förbereda. Det kommer att bli supermysig!

Mysigt har vi haft ikväll också. George Badawi kom för att börja ställa iordning inför lördagens vernissage. Vi är helt hänförda av hans skulpturer. Nu är jag ju själv lite stennörd, men jag lovar, man behöver inte vara det för att uppskatta detta!

Några exempel till kan ni få en smygkik på.

Amazing, eller hur?!

Resten får ni se på plats. Och känna. För man måste klappa på dem, det går lixom inte att låta bli.

Tidigare fyllde vi på med lite julkänsla från Karin Linderoths sortiment. Idag kom Tony Aronsson och fyllde på med snögubbar, ljuslyktor och andra mycket vackra skapelser i trä.

Frostnupna vackra vinterbilder av samma konstnär har kommit upp på väggen.

Många trevliga besökare har kommit förbi under veckan. De här gentlemännen är några av dem, Ewaldsson & Thomasson. Gör som dem, ta en tur och hälsa på i Gylsboda! Lördag kl 12-16, ni blir inte besvikna! Vacker konst, kaffe & hembakat. Välkomna.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för George Badawi har kommit till Gylsboda. På lördag får ni träffa honom och hans fantastiska skulpturer.