Uppladdningsproblem

Ett förhoppningsvis tillfälligt problem med att ladda upp bilder gör att jag inte kan lägga in bilder från de senaste dagarna. Härliga besökare som gör sig stor möda att ta sig hit trots att man måste köra omvägen om Strönhult för att ta sig hit med bil. Det står nu att järnvägsövergången skall öppnas efter den 2/8, nu hoppas vi verkligen att inte det datumet skjuts fram igen. De gör det inte enkelt för oss med förberedelserna för Gylsboda Festival!

Joakim Lloyd Raboff tog några drönarbilder när han var här. Joakim har valt ut bilder till boken och jag jobbar med texterna, skriver, läser, ändrar och skriver om. Jagar fakta och kollar igen. Joakim översätter till engelska. Vi bollar och klurar. Lärorikt och intressant. Har inte riktigt vågat tro det, men kanske är det trots allt genomförbart att få boken klar till Geologins dag i år, den 11 september?! I så fall blir det boksläpp också då. Lite overkligt!

När det inte lyckas med att ladda upp nya bilder kör vi de här igen, som en påminnelse om vad som komma skall:

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Uppladdningsproblem