Ta med skräpet!

Håll Sverige Rent värnar om naturen. Med hjälp av dem har vi fått en ”Påsholk”, det tackar vi för! De är egentligen till för havsstränder, men vi fick en till vår vackra natur kring gamla brottet också. Komposterbara påsar att plocka med sig skräpet hem och skyltar med uppmaning att plocka skräp skall hjälpa alla att komma ihåg att ta med sina (och ev andras..) sopor och lämna platsen ren och vacker.

Mats & Roland har monterat skyltar & sopholk och röjt platser till festivalens utställare.

Gräset är trimmat så våra fina utställare skall kunna sätta upp sina tält.

Jag började dagen med att baka blåbärskaka till fikasugna gäster.

Även idag har det varit lite äventyrligt för våra besökare att ta sig hit, men ni fixar ju det galant. Tyvärr har vi ett par dagar till med avstängd järnvägsövergång. Över Strönhult är enda vägen att ta sig hit med bil tom den 31/7.

Ikväll har jag fortsatt fylla frysarna inför festivalen. Här blev det blåbärsrutor.

Så fick jag en idé i huvudet som var tvunget att testas, det resulterade i en sen kväll (natt) i silversmedjan.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ta med skräpet!