Helgens utställare gör sig redo

Justas, Hiroshi & Akemi på plats för att planera för sin utställning. Så härligt! Första gången sedan corona drog igång som vi får se Justas här, på besök från Litauen. Han som var med redan när vi knackade puts från väggarna när vi började renovera Sliperiet skall nu ställ ut, tillsammans med Hiroshi & Akemi. Det här vill ni inte missa! Vi kan avslöja för alla som beundrat Hiroshis ”Svart Knapp” som står utanför entrén på Sliperiet att han kommer att ha med en mindre variant på utställningen. Mycket vacker.

Och när alla dessa kreativa själar samlas är det ju oundvikligt att vi kommer in på att spåna på tankar och idéer om gemensamma projekt i större format. Så inspirerande!

Många passade på att se Mettes utställning de sista dagarna den var uppe. Nu har vi plockat ner den så de nya utställarna kan börja förbereda inför helgens vernissage.

Holje Glassen uppskattas av många besökare, nu gapar glassfrysen åter tom och vi har bett om påfyllning igen.

Det är så roligt med alla trevliga besökare som är så fantastiskt positiva. Med all uppskattning vi får är det inte svårt att hitta energi till att bygga vidare på verksamheten.

Roligt också att se så många som anammar cykelslingan. Många hittar den via Naturkartan och är nyfikna på vad mer som finns här i krokarna. Andra har sett skyltarna & blivit nyfikna. Ett jättebra sätt för ytterligare en kategori besökare att hitta oss och området. Så bra att Josefine Gustafsson är med och hjälper oss hitta dessa nya vägar att nå ut.

Martin & Andrew kom förbi med Andrews härliga familj på besök från andra sidan Atlanten.

Skulpturer under arbete uppskattas av många, när man kan se lite av hur arbetet går till.

Möjlighet att ställa frågor och få veta mer om skulptering i Diabas märker vi att besökarna tycker är intressant.

Lokala leverantören av eko-produkter från Ängaholma Gård och Stationsbutiken kom med familjen och hade med smakprov som blev väldigt uppskattat.

Bodo Langners klangspel provspelar de flesta på.

Festivalförberedelserna fortgår. Bakar vidare. Även här håller vi det så lokalt som möjligt. Ägg från höns som är frigående på riktigt, ute i det fria i Gylsboda. Och svarta vinbär från egen trädgård.

I morgon hämtar vi de två ekborden som skall upp vid gamla brottet, från Unika Utemöbler i Osby. Men nu skall det korrekturläsas text till boken vi håller på med.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Helgens utställare gör sig redo