Tack för ert tålamod!

Fina bilar & trevliga besökare har förgyllt vår dag från morgon till kväll. Tack!

Förare & passagerare i de här skönheterna tog sig tid att ställa upp för en bild <3 Mustanger på rad.

Vill skicka ett jättetack till alla våra supertrevliga besökare som har sådant tålamod med att det kan ta lite tid med kaffe & allt när det kommer många på en gång. När något sällskap vill ha lite historia berättat samtidigt som andra sällskap vill ha fika kan det bli lite väntetid, men alla har sådant tålamod och väntar utan att klaga när de ser att man är ensam i Sliperiet.

Bänkborden är nu ordentligt invigda och med beröm godkända.

Mineral/fossil samlingarna är ett bra tidsfördriv att titta runt på medan kaffet rinner ner. Andra tar en promenad till brottet och tillbaka.

Dagens lilla bouleturnering mellan team Gylsboda och team Uppsala slutade oavgjort.

Kul när besökare lägger märke till och kommenterar våra levande blommor bl a i Yvonnes fina vas. Ännu ett plus med denna årstid, när naturen bjuder på fri självplockning till buketterna.

Fler som provsuttit nya bänkborden, så roligt att se att de används och uppskattas. Det har han gjort bra, Jonas på Unika Utemöbler i Osby. Så mysigt att se!

Fantastiskt roligt att titta ut genom fönstren framåt sjutiden på lördagskvällen och se flera som dröjer sig kvar och trivs hos oss. Stort tack och varmt välkomna tillbaka!

Glöm inte att planera in 7 aug, programmet har vi diskuterat och härliga Marika Lagercrantz hade många trevliga idéer och tankar kring upplägget, precis som musiker, kompositör och sångerska vid vårt zoommöte. Det kommer att bli en bra dag! Ni som blir med till slutet av dagen, ööööva gärna in texten till Änglamark..

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för ert tålamod!