Viktig information:

Jättetack till Elin, Roland & Martin som ställer upp & ser till att det är öppet i Sliperiet när jag skall på vift, bl a för andra vaccinationen.

Viktig info: På onsdag stängs järnvägsövergången i Gylsboda tillfälligt. För besökare som kan promenera några hundra meter går det bra att parkera andra sidan järnvägsövergången och promenera sista biten. Annars får man köra ner om Strönhult för att komma in andra hållet.

Vi har besökt Evald Johnsson i Kräbbleboda, kung på stenskulptering. Intressant att lyssna på hur hantverket gick till när Evald började. Vilken inspiratör!! Mycket har förändrats genom åren, arbetet har förenklats med maskiner, skyddsutrustning mm. Med sina 88 år har han Evald mycket erfarenhet att dela med sig av och han har gjort många, många fantastiska arbeten i sten.

En sådan här tycker Evald att vi skall ha gjort till nästa gång han kommer. Bra med utmaningar.. Tack för instruktioner och hemuppgift <3

En av våra sommarjobbare kom på besök med familjen för framtida planer. Jätteroligt, tack! Zache, den unge mästerkocken!

Nu går vi in på sluttampen med Mettes utställning. Kommande helg är sista chansen att se den innan den plockas ner.

Vi får mycket frågor om programmet vid Gylsboda Festival. Det finns på hemsidan under fliken ”Om Sliperiet”. Delar det även här:

Välkomna!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Viktig information: