Trevlig helg!

Mycket pikar blir det för att andra får ställa upp & vara med på bild här, medan jag själv undviker att vara med på bild. Jag kan ju skylla på att det är jag som står för fotograferandet. Men ok, nu blev det en bild när jag hade stöttat upp mig med kryckorna så jag kunde stå & jobba, då får jag väl bjuda på den. Så: skogstroll med klumpfot.

Annars då? Jo, det knåpas vidare med planen kring uppbyggnaden smedjan & slussen mellan plåtdelen & utställningshallen. Pappersarbete kring fortsättningen, planering, finansiering osv, osv.

Igår kväll hade vi styrelsemöte. Vi har haft coronauppehåll med det, men nu behövde vi prata igenom planen för 2021. Med olika bord där vi spred ut oss ordentligt med rejäla avstånd hade vi ett bra och coronasäkert möte. Särskilt roligt att vi hade ungdomssektionen med på plats, tack Elin!

Idag har vi haft trevligt besök av både återkommande besökare och nya. Det glädjer oss mycket att ni fortsätter komma och besöka, så ni inte missar den fantastiska glasutställningen. Nu önskar vi alla en fin helg! Och ni vet, har ni julklappar kvar att fixa, eller kanske skall ha något till er själva, ring 0703109162 så planerar vi in ett eget besök för er.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Trevlig helg!