2021 Friluftslivets år..

Visste ni att 2021 är Friluftslivets år? Och vet ni, det ser ut som att vi skall kunna fira det tillsammans! ”Friluftsliv med Sliperiet Gylsboda” har vi tänkt oss. Tillsammans med biolog (bland annat med mera) Josefine Gustafsson gjorde vi en plan för året och sökte medel via Svenskt Friluftsliv för att göra trevligheter månadsvis under hela året. Och vet ni vad, det preliminära beskedet släpptes idag. Av 369 ansökningar har 73 ansökningar preliminärt godkänts. I februari släpps det slutgiltiga beskedet. Mestadels kommuner ser vi bland de som preliminärt godkänts, men så, på en rad ser vi: Sliperiet Gylsboda!! Åh, så roligt att det ser ut som att vi skall kunna göra ett riktigt innehållsrikt Friluftslivets År tillsammans med er här! Häng med så ni inte missar något av alla de evenemang vi planerat. Det är ett digert program skall ni tro!

Idag kom Hiroshi Koyamas skulptur till oss. Tack MN Entreprenad för lån av grävaren till att lyfta ut skulpturen när den kom.

Och tack Björklunds Grus för att vi fick låna er maskin till det tunga lyftet för att få skulpturen på plats. Mats fick vara maskinförare i båda maskinerna.

Det gick bra, här landar den på sin nya plats.

Hiroshi & Roland hjälptes åt att styra skulpturen på plats för montering. Door X. Passar SÅ fint med byggnaden och med knappen som redan finns vid entrén.

Vackert i kvällsljus.

Tack Hiroshi för att vi får ha dina fantastiska skulpturer för visning hos oss. Om någon är intresserad så är de till salu. Men vi är tacksamma så länge de får pryda sin plats hos oss <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för 2021 Friluftslivets år..