Fin första advent!

Vi önskar alla en fin första advent! Idag tänder vi första ljuset. Ljusstaken zig-zag, Bording design, fungerar lika bra som adventsljusstake som åretrunt ljusstake.

Skir adventskrans till ytterdörren av Martin Reinicke, beställningar som han skall leverera.

Och jag fick finaste buketten när Martin fixat klart, tack!!

Roland arbetar ner massan i Diabasen för att kunna transportera med sig tillbaka till Göteborg. Kul också att höra så positiv han är till den plats vi skapat.

Siluetten växer fram.

Trevligt med besökare som kommer och tittar, hit kan ni komma och titta, vi ser till att det går bra att hålla avstånd. Här är det artist & skådespelare Richard Sseruwagi som gläder oss med ett besök. Jätteroligt att höra så positiv han är till det vi gör här, det gläder oss!

Kom gärna och titta, ljuvligt konstglas av Micke Johansson och Karoon Khosravi. När vi nu begränsas mycket i tillvaron med rådande restriktioner kan vi ändå lysa upp tillvaron med att titta på vacker konst och kanske tom unna oss att köpa något alldeles speciellt och varaktigt att glädjas åt.

Inte utan att det kliar i skaparfingrarna när det dukas upp ett gottebord med blomster i keramikverkstaden, när Martin gör sina kransar. Vi hoppas på bättre tider nästa år, så vi kan vara med och skapa tillsammans.

Julkort och bonader av Karin Linderoth hittar ni också hos oss. Ring gärna innan ni besöker oss, så planerar vi in enskilda visningar. Tel 0703109162. Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fin första advent!