Legacy flyttar ut, Kingfisher flyttar in

Legacy, denna unika Grariel av Micke Johansson fick flytta till sina lyckliga nya ägare idag. Vi gratulerar dem till sitt konstverk.

Tack Josefine Gustafsson för den fina bilden.

Nya vackra alster har lagts till i utställningen, eftersom många flyttat ut. Denna vackra Ariel ”Kingfisher” är ett av de nya verk som kom idag.

Nya ljuvliga Lollipops finns tillgängliga för den som missade de som kom i första rundan.

Och här till vänster har vi en ny Slingerskulptur. Korallrev i mitten och till höger en belyst Lollipop. De är vackra även utan belysning, men med belysning får de ännu en dimension och fungerar som en väldigt effektfull, dekorativ och behaglig ljuskälla.

Vi passade på att ta lite gemensam frukost med nybakade frallor när Micke kom med sina nya glasskulpturer och Christer kom på besök.

Trevliga besökare har kommit i omgångar under dagen och tittat på utställningen.

Martin kom på kvällen för att göra förberedelser till sin blomsterpopup i Loshult i morgon. Tyvärr har vi tvingats ställa in adventskransbindningen hos oss. När coronaeländet lugnat ner sig skall vi kunna binda blomster tillsammans hos oss igen.

Elin arbetar vidare med sina målningar efter långa skoldagar

Roland arbetar med sina Diabasskulpturer på dagarna, på kvällen kopplar han av med att skulptera i keramik- där tekniken är väldigt annorlunda från den hårda stenen.

Här anländer en Diabasplatta från Scandinavian Stone. Det är lite av ”de stora maskinernas dag” hos oss ser det ut som.

Här kommer leverans med kross från Björklunds Grus för att fylla igen där MN Entreprenad hjälper oss gräva ner el. Stort tack!

MN Entreprenad in action.

I smedjan var Per & Göran och målade & fixade igår- jag smygfotade genom rutan när de inte vill vara med på bild.

Tony fyllde på med nya vackra alster i trä. Bl a ett nytt julerbjudande på de speciella torrfuraalstren:

Bakom dem ser ni mer prov på vackra skålar och trevliga provstickor- användbara och fina julklappar för den som uppskattar genuint hantverk.

Fler unika skålar och fina snögubbar och julgranar att hänga upp, allt till väldigt humana priser som ni ser, tex 60 kr för de söta hängena.

Själv håller jag på att rengöra ljusstakar som skall göras klara & få sina tassar och Bordingsigneringar innan de packas.

Ikväll fortsätter arbetet med förberedande planer inför Friluftslivets år. Dagarna blir sällan dryga.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Legacy flyttar ut, Kingfisher flyttar in