Vi tassar i rätt riktning

MN Entreprenad ryckte ut för stentransport och här lastar han av Rolands skivor vid Sliperiet.

Roland visar för några av våra besökare och beskriver hur han tar fram siluhetten av en människa ur den vackra Diabasen. Nu har vi alltså börjat tassa i den riktningen vi vill med verksamheten vi bygger upp- när vi har verksamma konstnärer som skapar hos oss.

Trevligt med besök, här är det paret Bording med vänner som tar en kaffe medan de beundrar konstglaset i hallen.

Det är synd att vi inte har doft-dator. Liljorna doftar ljuvligt. Vi hoppas att Micke Johanssons vackra fjärilar uppskattar väldoften. Kom gärna och titta på konstglaset! Och ni, på torsdag blir det påfyllning!

Nu är jag inne och försöker få liv i mina fötter igen. Kallt i ”blå hallen” idag.. Här står ett gäng Bording-ljuslyktor på vasken, redo för rengöring. Bredvid dem några värmeplattor & på arbetsbänken ”Droppen urholkar stenen” som också väntar på slutfinnish.

Idag har i haft möte över nätet ang planering för friluftsaktiviteter också. Kanske hinns det med att fylla i div blanketter ikväll i ärendet. Ha en fortsatt fin kväll!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi tassar i rätt riktning