Vi önskar er en fin Allhelgonahelg!

Vi önskar alla en fin Allhelgonahelg. En helg att låta tankarna gå till dem vi vill minnas & hedra. Kanske med tända ljus, kanske med en speciell blomma.

Martin kommer till Sliperiet för att lära oss binda en höstbukett imorgon. Vi håller ner antalet deltagare, håller avstånd & spritar händerna. Vi är rädda om varandra, några som anmält sig har blivit krassliga & blir därmed hemma. Då finns det plats för någon mer, men vi håller det väldigt småskaligt ”i dessa svåra tider” (som blivit ett coronauttryck i föreningen).

Flera konstnärer har besökt oss de senaste dagarna. Här är det Hiroshi och Akemi som tittar runt på Arnessons utställning. Den står kvar till den 6 nov, så än hinner ni se målningarna och ståltrådsteckningarna.

Några återkommande besökare hade tittat ut en tavla hos oss förut, Sparvugglan av Karin Linderoth, som fick flytta med dem hem idag.

Vi fick fina foton från 1900-talets första hälft i Lönsboda från Tony som ställer ut trähantverk hos oss. Många vackra hus som inte längre finns kvar. Fina bilder som vi fördjupade oss i länge.

Så har vi haft ett givande möte med diskussion kring samverkan på både längden & tvären, mycket trevligt. Nu skall vi bara formulera ihop vad det är vi spånar kring.

Ha en fin Allhelgonahelg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi önskar er en fin Allhelgonahelg!