Ibland kommer keramikverkstaden att förvandlas till blomsterbod. Idag var ett sådant tillfälle. Martin som är både florist och keramiker håller kurser i både blomsterbindning och keramik. Håll koll på sidan så ni inte missar när det är något nytt kul på gång, han följer årets skiftningar med olika teman. I somras var det midsommarkransar som stod på schemat, idag har det bundits höstbuketter och strax innan 1:a advent kommer det att bli tillfället att binda sin adventskrans. Enbart 8 deltagare per tillfälle. Martin har många års erfarenhet av kursverksamhet från egen blomsterbutik i Köpenhamn, nu kan vi erbjuda samma möjlighet i Gylsboda!

Här instruerar Martin hur man börjar bygga skelettet till buketten, för att sedan kunna bygga på och skapa den bukett man vill.

Vackra höstbuketter blev det, här är det Gabriella som arbetar med sin härliga bukett.

Kaffepauserna skall man inte slarva med! Paus i blombindningen, kaffe & nybakad jordgubbskaka.

Vi tackar också dagens besökare som kommit för att se Arnessons utställning och titta runt hos oss.

För den som vill träffa konstnären själv kommer Peter Arnesson på fredag. Kl 14.00 spelar han några låtar, därefter plockas utställningen ner. Ni som är intresserade av att köpa något från utställningen, passa gärna på att komma på fredag så får ni prata direkt med Peter. Han låter hälsa att vi tänker på att hålla avstånd & vara rädda om varandra. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!