”Grattis Osby till ett fantastiskt besöksmål”

Oj så glada vi blir när det ramlar in bilder från medlemmar som läst dagens tidning Norra Skåne. I tidningen finns en insändare från några av våra trevliga besökare:

Det är vid sådana tillfällen vi blir lite tårögda och mycket glada. Tänk att dessa människor kört från Mölnlycke, besökt oss och gjort sig besväret att söka upp den lokala tidningen och skriva så fint om sin uppskattning för det vi gör. Vi hoppas att dessa fantastiska människor läser vår blogg och ser vårt inneliga TACK! Fantastiskt roligt! Den skall vi spara och plocka fram under dagar när vi behöver pigga upp oss <3 Sådan uppskattning från för oss helt okända människor ger oss ett kvitto på att vi är på rätt väg. Det känns också väldigt roligt att det verkligen kommer besökare till orten för att besöka oss, bl a har vi denna veckan haft några som kört från huvudstaden efter att de sett reportaget om oss på SVT. Då hoppas vi att besökarna också hittar andra trevliga besöksmål i omgivningen som vi tipsar & lämnar broschyrer om, handlar i affärerna i Lönsboda och förhoppningsvis också övernattar och hittar på mer här i krokarna. Hurra, hurra, en så´n härlig dag!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”Grattis Osby till ett fantastiskt besöksmål”