Tack för alla intressanta och givande möten!

När vi överraskades med besök av Årets Geolog: Emma Rehnström blev vi naturligtvis väldigt glada. En så positiv och engagerad person! Nu skall vi ta tag i det som verkligen saknats hos oss, som en ordentlig presentation av Diabas ur geologisk synvinkel. Åh, så roligt! Tack Emma!!

Lena & Kenneth Wigermo kom och berättade med om August Nilsson som var elektriker i Gylsboda (jag skrev upp namnen, men lappen ligger kvar i Sliperiet, så jag skall dubbelkolla i morgon så jag inte ger fel info nu).

Denna bilden fick vi också på elektriker August, som inte bara servade brottet utan även övriga Gylsboda när det handlade om el. Vi fick även mer spännande historia kring August, men mer om den i ett senare inlägg.

I smedjan har Per haft storstädning så allt är redo inför onsdagens kraftsamling med att riva innerväggarna för att byta till nya.

Fam Heintzenberg har skulpterat i keramikverkstaden. Härligt med liv & rörelse i verkstäderna!

Anita & Maria, två av våra trevliga besökare skickade hälsningar till keramiker Yvonne Omdahl som är den som fixat materialet till fam Heintzenberg.

MN Entreprenad fick lite sällskap när han ställde maskinen på plats för lite grävande vid Sliperiet. Kanske vi skulle lägga till det i utbudet hos oss, att testa köra grävare. Det ÄR faktiskt riktigt roligt!

Skickar ett tack till Guninger Arvidsson för den vackra tavlan och den fina hälsningen. Att se konsten i naturen är något Guninger är väldigt bra på!

Elin har jobbat med flera vackra tavlor i helgen. Det är så spännande att se dem växa fram!

Avslutar med bild där Christer Bordings skulpturer syns längst fram & längst bak, mina i mitten och så sculptor Justas på svarta podier. Bordings skulpturer skall med till Malmö nästa helg, kom & kolla i Rådhushallen! Min råa vas där på golvet får också åka med.

Tack igen för en helg med intressanta och givande möten!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för alla intressanta och givande möten!