Kan ni hjälpa oss?

Vi vet att flera av våra följare är kunniga vad gäller insekter. Kan ni hjälpa oss att berätta vem denna vår lille besökare är? Snabb som tusan var den när den kravlade fram över parkeringen vid Sliperiet.

Vi tackar våra trevliga besökare och gläder oss åt trevliga mail med fina hälsningar efter besök hos oss. Tack!

Idag har konstnärer fortsatt komma förbi med alster till helgens vernissage. Här är det Mette & Ottmar som kommit för att lämna sina saker och en besökare som får förklarat vad det är vi håller på med för tillfället.

En annan besökare tittar in och ser vad Peter har för sig. Han & Per arbetar i keramikverkstaden, inte med keramik utan med att färdigställa så våra keramiksugna medlemmar som står i startgroparna skall kunna börja använda verkstaden. Mats var mindre framgångsrik med att få tag i de delar som saknades, men gör ett nytt försök i morgon.

Sen kväll i Sliperiet med vernissageförberedelser, några tidningar kommer i morgon fm. En ny droppe har urholkat stenen också de senaste dagarna, eller snarare kvällarna. Bording design.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

    • Pia Lindberg

      Hej Emma! Tack snälla för att du hjälpt oss att identifiera vår besökare, och för att du varnar oss för att försöka klappa det lilla livet. Tack!