Alla är vinnare

Söndagen tillbringade vi med att rensa ogräs, putsa fönster, städa, få igång ljudanläggningen mm. Och ta hand om våra trevliga besökare. Då behöver man lite kaffepauser mellan varven. Det är där vi löser många funderingar och hittar nya idéer kring verksamheten.

Leonie i fönserputsartagen

Martin fixade med ljudet, ringde in Pierre som konsult för att få alla sladdar i rätt uttag. Nu skall vi bara kunna flytta ut anläggningen till helgen när musikalartisten skall uppträda.

Mats & Per hackade ogräs och fick hjälp av Leonie med att gräva upp ormbuskarna som har envisa rötter.

Det blir så fint när ogräset kommer bort.

Dammsuga, skura golv & damma, städa & plocka är ständigt aktuellt, men ett extra ryck med det fick det bli i söndags på personalutrymmen, toaletter, kök osv. Hann börja på lite städande i silversmedjan också.

Ni skall tro att det är spännande att se de alster vi får in till den kreativa återbruksutställningen -upcycling- som har vernissage till helgen. Kreativiteten flödar! Ni som besökare röstar fram bästa projektet. En av er som röstar vinner också ett pris, så även den som inte deltar i projektet kan bli en vinnare. Alla är ju vinnare, när vi skapar i återbruk.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Alla är vinnare