I morgon söndag, inlämning upcyclingalster och arbetsdag. Idag lördag leverans Bording-bord.

Bording-bord, polerad Diabas, oljad ek och detaljer i svartek. Visst är det vackert!

Beställarna kom för att hämta idag. Kul med nöjda kunder.

Disponent Fernströms barnbarn på besök. Så härligt när historien knyts ihop när skulpturer i Gylsboda Diabas flyttat med dem hem.

Mera historia när Bo Hallberg visar syskonbarnen deras morfar på bild med fotbollslaget från Gylsbodas idrottsförening.

Mats, Lexi & Per tar igen sig när de lastat släpen för att köra till tippen. Lägg märke till skjulet som Per finlirat med pensel i springorna så det är vackert falurödfärgsgrått.

Tippen nästa.

Inne har vi också städat vidare. Här är Göran i farten med golvet i stora hallen.

Äntligen en dag med vackert väder, så kul med besökare på boulebanan. Här möts Stockholmslaget och team Gylsboda- som gick ut som vinnare i denna etappen.

Det är ju värt att fira!

Fönsterputsningen fortsätter vi med i morgon, härligt med denna syn ut genom rutorna.

I morgon, söndag kör vi ”arbetsdag” , för den som vill & kan är det bara att dyka upp så hjälps vi åt att snygga till så vi är riktigt på topp inför kommande helg. Ikväll kom Holje Glass med påfyllning, det var verkligen välbehövligt i glassfrysen som började se sorgligt tom ut.

Info till deltagare i upcyclingprojektet: det är toppen om ni vill & kan komma under söndagen med era alster. Så hinner vi ställa iordning till onsdagens pressvisning. Tack! Tänk på att ta med ”före” bild också på hur föremålet såg ut från början.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för I morgon söndag, inlämning upcyclingalster och arbetsdag. Idag lördag leverans Bording-bord.