Geologi och vernissageförberedelser

Igår barnboksförfattare & geologiprofessor bland besökarna. Idag geolog och författare till en geologiguide för Skåne bland besökarna. Vi kan bara konstatera att geologi är något man verkligen sätter strålkastaren på nu och vad passar då bättre än den fantastiska mineral- och fossilsamlingen som finns hos oss?!

Att spela på Bodo Langners klangspel i Diabas är häftigt för både stor och liten.

Vi förbereder för vårt lilla event den 1-2 aug. Deltagarna har börjat lämna sin alster och vi ber alla om möjligt att lämna in snarast. Vi har arbetsdag på söndag för att snygga till inför eventet. På onsdag blir det pressvisning, då är det trevligt om vi hunnit ställa i ordning så mycket så möjligt inför vernissagen. Vi har bakat & fyllt frysarna i Sliperiet, vi städar & donar. Här är Göran i farten och putsar fönster.

I morgon fortsätter vi & hälsar samtidigt våra besökare varmt välkomna. Med det önskar vi Trevlig Helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Geologi och vernissageförberedelser