Intressant, lärorikt och trevligt!

Våra öron har varit stora som paraboler idag när vi lyssnat till Ulf Söderlund, professor i berggrundsgeologi och ledamot vid Kungliga Vetenskapsakademien. Mycket tålmodigt svarade han på våra funderingar & frågor, verkligen en intressant och givande eftermiddag. Tack! Vi fick också tjuvkika lite på boken Karin Linderoth arbetar med, där professor Söderlund är en viktig källa till fakta inom sitt område, tillsammans med drakforskare sir Adrian Dratt som hjälper till inom sitt specialområde.

SOM vi ser fram emot att se det färdiga resultatet, det kommer att bli helt fantastiskt! Mats & Per kom in till fika & var också idel öra.

Många av dagens trevliga besökare hade planerat att komma till oss. Andra poppade in för att de kört vilse, men fastnade en god stund i mineralsamlingen.

Per har haft storstädning kring lilla redskapsboden, fortsatt måla & Mats har fixat med taket. Färgvalet blev riktigt bra!

Bordinglyktor packade & klara för leverans

och så har vi blivit med mangel. Vi skrev att vi behövde en mangel och vips så donerade fam Nilsson generöst denhär till oss. Stort tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Intressant, lärorikt och trevligt!