Inget fysiskt evenemang i påsk

Nybakade frukostfrallor till dagens trevliga besökare. Nu ser vi att vi inte kommer att behöv ladda med hembakat till påsken.

Då försöker vi ta vårt ansvar och göra det bäst av situationen när deltagare droppar av och vi ser att vi kommer att tvingas ställa in påskens evenemang. Kreativiteten säger att om vi inte kan genomföra en fysisk påskrunda måste vi ju erbjuda de tänkta besökarskaran en upplevelse på annat sätt, när vi uppmanas att hålla oss hemma. Då kommer vi att erbjuda en påskrunda på nätet. Påsken och konsten har ju kommit att höra ihop och på detta sättet kan man i alla fall få en känsla av påskutställning. Återkommer med närmare info om det hela. En tråkig situation som vi får göra det bästa av.

Så trevligt med de härlig damerna som kom för att fira en av damernas födelsedag.

Konsten intresserade, precis som mineralsamlingen.

Johans bilder fick också mycket beröm.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Inget fysiskt evenemang i påsk