Vi får göra som myrorna!

Avbokningarna fortsätter att ramla in i smittspridningens kölvatten. Helt enligt rekommendationerna att vi skall vara försiktiga, så vi ifrågasätter det inte på något sätt. Vi kan bara konstatera att det påverkar oss mycket, precis som det påverkar de flesta verksamheter. Vi får göra som myrorna, kämpa på tillsammans.

Även om den fysiska påskrundan ställts in gör vi lite påskfint i Sliperiet, för de som trots allt tar sig ut på en liten tur. Och för alla andra bjuder vi på virtuell Påskrunda i Göinge. Länk till evenemanget kommer att presenteras här innan påsken. Då hoppas vi att ni tittar runt på allas olika alster och skall det införskaffas presenter & annat är det ett bra sätt att stötta kämpande konstnärer & konsthantverkare om man hittar något i utbudet som kan passa.

Johan Schmitz fantastiska bilder med blomporträtt pryder fortfarande väggarna hos oss. Kanske någon av dem skulle passa på väggen hemma hos er, eller hos någon ni känner?

En strålande vacker dag och vi ser att det faktiskt kommer positiva nyheter också. Rapporter om hur naturen tar tillfället att återhämta sig lite. Vi får kämpa på, njuta lite extra av vårsolen, av de första blommorna som slår ut och fåglarna som har bråda dagar.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi får göra som myrorna!