Vi får helt enkelt försöka hjälpas åt!

Det våras, ljuset återvänder-samtidigt som det skuggas lite av det rådande läget som påverkar oss alla. Men visst är det ändå gott att se hur vårljuset ger det spirande livet fart, de första blommornas färgglada knoppar slår ut. Inne i Sliperiet låter vi kvistarna blomma. Med ull från Hönshyltegård och keramikblommor som jag gjort klär vi riset.

Lite vår får flytta in på borden också, även här med ull från Hönshyltegård och lite mer av min keramik.

Coronaeffekten är märkbar även hos oss. Vi märker att det är färre besökare än vanligt som kommer förbi, endel bokade besök avbokas. Några ringer och undrar om vi håller stängt. Det gör vi inte. Det går bra att komma för att se utställningen, vi följer de rekommendationer som ges, spritar dörrhandtag, håller skyddsavstånd osv. Är man intresserad men inte kan/vill/bör åka ut går det bra att kontakta oss så försöker vi ta bilder & skicka. Vi får helt enkelt försöka hjälpas åt, ta hänsyn och göra det bästa vi kan i det rådande läget. Vi ber er följa info som kommer att uppdateras efterhand som beslut tas kring våra närmaste evenemang. Tack.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi får helt enkelt försöka hjälpas åt!