Diabas är ju svårslaget!

I inlägget ”Planera påskens upplevelser” görs uppdateringar efterhand som ny info kommer från de olika utställningsplatserna på påskrundan, så håll gärna lite koll där, tack!

Fredrik från Ottossons har fortsatt med monteringen av köket idag. Det tackar vi för!

Skickade tacksamma tankar till den som uppfann, eller i alla fall moderniserade & gjorde säkerheten stabilare i hissen år 1852, Elisha Graves Otis. Här har alla lådorna med Diabaslyktor tagit sig från Sliperiet och landat utanför hissen på fjärde våningen i ett hus i Kristianstad. Det är vid sådana tillfällen man tänker att papier-maché verkar vara ett väldigt trevligt material att arbeta i (eller i alla fall lätt att bära, ha, ha). Men i samma ögonblick inser man att Diabas ju är svårslaget i skönhet och uttryck, så klart. Och träning är ju alltid bra <3

Ni önskar vi alla en trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Diabas är ju svårslaget!