Huvudpersonen & hans namne

Medan vi varit på dop har huvudpersonens namne lagt sista handen vid tvättmaskinen vi fick från Widings El. Den ena doppresenten är denna som jag gjorde i keramik. Tänk när vi kan köra keramikugnen i Sliperiet, det ser jag fram emot & vet att många fler gör detsamma.

Söte lille Göran Bengtsson:

Silversmide funkar redan lite så smått i Sliperiet. Och stenarbete likaså. Här är det ett armband som är påbörjat.

Textilt hantverk funkar också i Sliperiet. Sigrid har lämnat sin symaskin i Sliperiet så när andan faller på kan hon skapa i textil. Själv är jag bortskämd med att syrran är en baddare på textil. Ett litet exempel är när hon såg i lördags att jag hade problem att få med mig telefonen. Genast var hon hemma & sydde från en stuvbit & i söndags kom denhär:

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Huvudpersonen & hans namne