Professor Balthazar ;)

Från barndomens barnprogram (där urvalet var betydligt mycket mer begränsat än vad det är idag..) minns jag Professor Balthazar. Idag var det den signaturmelodin som ringde i öronen när jag packade upp allt som skall till för att göra vattenprov i Sliperiet.

Känner ni igen honom?

Ibland hör man kommentaren att ”det är ju gratis med eget vatten”.. Nope, jättefel. Vattenfilter, underhåll och inte minst dessa dyra vattenprover som måste genomföras är riktigt kostsamt. För en ideell förening är det tuffa kostnader för att få lov att sälja en kopp kaffe eller tre.

Lite i taget försöker jag få något gjort i silversmedjan, men foten dunkar & påminner om att den vill vila. Idag kom Pierre förbi så han fick göra sin övning med att måla sitt porträtt med stängda ögon & utan att lyfta pennan. Tjusigt blev det!

Cilla & Walle kom också & förgyllde dagen så jag fick anledning att sätta foten i högläge en stund.

När jag var på språng hemåt kom Göran för lite justeringar där tvättmaskinen står, så den inte kör iväg i lutningen när den centrifugerar.

Ikväll hjälper Doris (och Lexi så klart, hon har bara tillfälligt simmat ur bild) mig med att fortsätta försöka komma ikapp med dokumentation & div pappersarbete. Just nu filar vi på föreningens verksamhetsplan för år 2020. Vi har redan ett fint utbud planerat & om de sista trådarna som är ute går i lås kan vi skatta oss- och våra besökare- riktigt lyckliga!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Professor Balthazar ;)