Fina, praktiska & hållbara

Sigrid har fyllt på med nya fina disktrasor som hon virkar & låter föreningen sälja. Och jag som skall hålla mig till sittande arbete för tillfället passar på att ”paketera” dem. En fin, praktisk & hållbar present att ha med istället för en blomma vid julens kalas.

Lite aktivitet har det varit i silversmedjan också (det straffade sig när jag skulle ta stygnen idag.. foten var så svullen att de hade svårt att hitta stygnen).

Nu är det i alla fall bara lite finlir & putsande kvar på armbadet

Och så var det ju vattenproverna. Nynnandes på professor Balthazars signaturmelodi fyllde jag alla provflaskor idag & la dem i lilla kylväskan med de små frysklamparna och så skjutsade Mats lilla kylväskan för transport till labbet. Förresten bör vi kanske passa på såhär på internationella mansdagen att hylla alla män som är värda att hyllas. Hurra för dem.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fina, praktiska & hållbara