SÅ mycket vackra alster & ett stycke Gylsbodahistoria

Mette & jag har gjort vår utställning i G:a Transformatorn klar inför lördagen. Gabriella Sandin kommer med sina Diabasskulpturer och kompletterar med dem på lördag morgon. Jag bråkade med seglen som skulle upp ute i skogscafét så besökarna får skugga, men lyckades dåligt med att få upp dem. När Urban som är mera fullvuxen kom & hjälpte till gick det genast mycket bättre. Max & Mats har hjälpt till & snyggat till runt Transformatorn så nu är det förberett för utomhusutställarna också.

I Sliperiet har vi jobbat med att bygga upp utställningen med de olika konstnärerna under dagen. Fantastiska alster de alla har att visa, ni får en liten tjuvkik här men kom på lördag för att uppleva det hela!

Göran lyckades med sin målsättning, att ha den blivande keramikverkstaden målad & snygg inför festivalen. Nu kan ni få kika in där också på lördag.

Tidningarna Norra Skåne, Kristianstadsbladet, Sydöstran och Allt om Osby kom till pressvisningen, det tackar vi för! På bilden till vänster är det Norra Skånes reporter som pratar med Nicole och Declan O Connell. Declan berättade att när han gjorde en spelning i Ystad kom det fram publik som hört att han skulle spela på Gylsboda Festival också. Lite kul att höra, eller hur?!

På bilden till höger sitter Urban, Göran & Mats & tar en välförtjänt paus. Vi provsmakade glassen som Urban hämtat i Karlshamn. En riktig höjdare!!

Medan vi satt & pausade kom en man som vuxit upp i Gylsboda & lämnade denna:

38430072_2336395316376921_8836016126203789312_n

Underbart med dessa minnen från svunna tiders Gylsboda. Lägg märke till att det står ”Fotbollsektionen”. Det tyder ju på att det fanns andra sektioner också inom Gylsboda Idrottsförening.

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för SÅ mycket vackra alster & ett stycke Gylsbodahistoria