Tillfälligt journummer några dagar.

Magnus Peterssons akvareller har beundrats av dagens besökare, passa på att se dem, före 2 nov. Välkomna!

Det behöver fyllas på med lite nytt bland smyckena. Hade planen att knacka spelpjäser till luffarschacken också idag, men det har varit flitigt med besökare så mycket huggande har det inte blivit. Å det är ju superkul, så klart! Tack alla för en trevlig dag & välkomna tillbaka!

Ett av mina påbörjade alster har jag filat vidare på lite idag..

Vi är glada att det fungerar så bra med ”Öppet året runt efter överenskommelse”. Besökare som ringer & kommer för att se på konst, mineralutställning & på vad vi har hittat på i byggnaden. I slutet av veckan som kommer får vi tillfälligt be er ringa ett annat nummer än ordinarie. Sambon Mats kommer att vara jouröppnare de dagarna, då är telefonnumret 0728889750 som gäller. Men månd & tisd är det som vanligt mitt 0703109162 ni skall ringa. Tack.

Vi har besök bokat av Sparbanksstiftelsens förtroendevalda på månd kväll & möte med tillväxtenheten på tisd fm, men ni är naturligtvis hjärtligt välkomna som alltid.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

  • vurtilopmer

    I just could not depart your web site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is gonna be back often to check up on new posts