Ser vi en trend?

Åh, så fint det blev när vi kunde slänga ut mina blommor som börjat vissna & Pär kom med nya uppsättningar till borden från Anette. Tack!!

Mellan dagens trevliga besökare har det blivit lite knackande av spelpjäser. Nu skall spelplanen & pjäserna bara torka ordentligt efter rengöringen & så skall Christer Bordningdekalerna sättas på plats, sen är det spelklart. Väldigt trevlig design som gör sig fint framme på bordet för att parti luffarschack när andan faller på.

Tycker nästan vi kan se en trend denna sommaren, att allt fler besökare kommer till fots. Har vi börjat få ett förändrat beteende med mer vandring/cykling och mindre bilkörning? Den kanske inte är helt statistiskt säkerställd, denna reflektion, men vågar nog säga att vi ser en klar ökning med vandrande & cyklande besökare. Igår var det danska besökare som gått från vandrarhemmet i Lönsboda och idag var det svenska besökare på vandring.

Hösten gör sig påmind även i småfolkens hus. Snart dags för en lövräfsardag ser det ut som.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ser vi en trend?