Tack

Det är vad vi vill säga till alla generösa medlemmar & följare. Tack för generösa gåvor som stöttar föreningen. Medlemmar, månadsgivare, givare som hittat alternativa sätt som halvårsinsättningar osv. Tack!! Vi fortsätter utveckla verksamheten med hjälp av er.

Tack också till alla som hjälpte till med insamlingen till köket som en av våra medlemmar startade och som tillförde ca 4500kr till det blivande köket.

Detta var tankar som kom över mig när jag gick hem efter en helg fullspäckad med trevliga besökare. Tankar av tacksamhet.

Vinnaren av Veranenmålningen kom och hämtade sin vinst idag. Grattis igen och välkomna åter! Så roligt att se att den hamnade hos någon som uppskattar den.

Knivmakaren Peter behöver fylla på med nytt i sitt skåp efter en intensiv helg! Och denna fantastiska akvarell som så många beundrat har nu hittat sitt nya hem. Men misströsta inte ni som funderat på den, det finns flera vackra kvar att välja bland. Kom å se!!

Diabaskross & sylt är annat som fått följa med i besökarnas kassar.

Ett knippe Gylsbodahistoria serverades vi när Nore dök upp och berättade om 30-talets Gylsboda då han växte upp här. Jo, det är sant, Nore i vinröda jackan är född 1930!!

Så går vi in i en ny vecka & ser fram emot nya möten <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!