Och vinnaren är…..

Trumvirvlar & fanfarer ljuder. Spänningen är oooliiiiiiiidlig! Vem skall bli lycklig ägare till Veranens vackra verk?

Jo: Ingrid Fribert, stort grattis!! Bland alla namnlapparna i skålen var det din lapp som drogs och vinsten, den vackra Veranen målningen, är din. Vänligen kontakta oss med information om vart vi skall skicka den, eller ännu bättre om ni vill komma och hämta den. Om ni passar på att hämta före den 2 nov kan ni passa på att se Magnus Peterssons vackra akvarellutställning också. Varmt välkomna!

Ett annat datum att anteckna i kalendern är 14-15 dec. Ja, det blev ju tom två datum. Varför välja, kom båda dagarna! Kl 15 båda dagarna blir det underhållning. På lördagen blir det julkonsert med sång och musik av PRO Örkeneds Sång och Musikgrupp. Då kommer julstämningen att hamna på topp! På söndagen blir det trolleriföreställning. Vi känner oss innerligt tacksamma som blir kontaktade av fantastiska människor som erbjuder sig att ställa upp & förgylla våra evenemang. Kaj skrev till oss och undrade om vi vill att han kommer och ger en föreställning & det är väl klart att vi vill!! Tack!! Vem gillar inte att bli helt bortkollrad av en trollkarls olika trick?! Ibland blir man ju nästan lite förbannad över att det verkar totalt omöjligt, men visst är det fascinerande! Här ser ni lite mer av allt som kommer att erbjudas:

Tackar alla trevliga besökare som varit hos oss idag. Så roligt att se så många besökare som hittar ut till oss en alldeles vanlig höstlördag. Tack!!

Höst i Gylsboda.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

  • Bodil Johansson Hellström

    Oh så spännande. När vi åker bil Sthlm till Mörrum får vi försöka komma förbi!
    Ring i silver o diabas glädjer mig från ett tidigare stopp i Lönsboda och nu ett spännande galleri!