När ”Många bäckar små” är lösningen

Nu har vår fantastiska sekreterare och IT ansvarige David varit igång & fixat igen. Han kom med en jättefin idé för att lösa driften, eller i alla fall elen som är den stora posten. Hans idé var att be er, våra följare om hjälp. Om alla som vill & kan avvara en tia eller ett par i månaden sätter upp sig som månadsgivare så är vi i hamn. På hemsidan hittar ni hur det går till:

Vi är innerligt tacksamma för ert engagemang & stöd. Tack!! Och Tack David för att du kläckte idén & fixade lösningen på hemsidan för smidig hantering. Vi lovar att vi förvaltar ert stöd på bästa sätt vi bara kan, med att fortsätta utveckla & värna kultur, historia, skapande och en kreativ mötesplats.

Och här skulle jag lagt ett par bilder från dagen i Sliperiet, så ni ser vad det är ni hjälper till med. Men nu strular det med bilduppladdning så det går tyvärr inte.

Får nöja mig med att innerligt tacka dagens fina besökare för varma ord och mycket glädje.

Så påminner vi om morgondagens evenemang, Geologins dag med föreläsning av Patrik Axelsson, författarbesök av Margareta Juhlin, konstutställning av Magnus Petersson och så mineral- och fossilsamlingen så klart. Jag har bakat idag så det bli nybakat till kaffet för den fikasugna. Välkomna, kl 13-16.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för När ”Många bäckar små” är lösningen