Fin dag i geologins tecken

Idag har vi firat vår första Geologins Dag på Sliperiet Gylsboda. Vi har nog inte riktigt förstått hur stort intresset är för geologi. Härligt att bli glatt överraskade över det stora intresset. Stort tack alla som kom och till Patrik Axelsson som berättade om mineraler och var man kan ge sig ut för att hitta dem osv.

Margareta Juhlins fina bok ”Lapis Lazuli, en skärva av himlen” var ett uppskattat inslag.

Magnus Peterssons akvareller har också beundrats idag. Den kan ni uppleva tom den 2 nov.

Jag invigde min nya keramikvas som jag gjort till Sliperiet. Härligt så länge några blommor dröjer sig kvar i trädgården. Lite tomater hade jag också att skörda, till dagens frallor. Så roligt med alla som stannade & fikade på allt hembakat. Göran kom & gräddade våfflor och Gabriella kom med specialare till gluten- och mjölkproteinintoleranta. Ännu en härlig Sliperiedag, tack <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fin dag i geologins tecken