Sensommarblom

Vi är ödmjukt tacksamma och konstaterar att besökare från både när & fjärran hittar ut till oss en vanlig torsdag såhär i September. Det är ju faktiskt ganska coolt med tanke på att vi fortfarande håller på att bygga upp verksamheten. Med utställare som Magnus Petersson är det naturligtvis extra många besökare som kommer.

Höstsolen har värmt gott idag & vi njuter av sensommarblommorna som dröjer sig kvar. Det blommar minsann bland mina Diabas- & silversmycken också.

En liten kille som besökte oss idag fick välja en sten ur de små skålarna. Med stor omsorg valde han & valet föll på en polerad Tigeröga. Ett bra val för en liten kille, Tigeröga sägs föra med sig tur och välgång. Ta med barnen till Geologins dag på lördag, vi har tablettaskar från Geologins Dag att bjuda på & flera vackra polerade stenar.

Nu skall jag ge mig i kast med att fylla på Sliperifrysen med hembakat inför helgen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sensommarblom