Stort tack till LNT!

Anette & Per besökte Lönsbodas välsorterade järnaffär och de sponsrar oss generöst med en ögontvätt inkl hållare och skyddsglasögon. Viktigt för säkerheten! Stort tack till LNT!!

Även idag har vi förärats med många och trevliga besökare. Det var uppskattat bland besökarna att kunna se konstnär i arbete när Sculptor Justas arbetade med en skulptur som ni kan se mer av på lördag. Här är det en annan konstnär som ser på, Johannes Michler.

Av någon underlig anledning tycker datorn att Justas & Johannes skall se världen lite på sniskan, så då får det väl bli så.. Känns tryggt att veta att de ju har koll på läget ändå, de är båda rutinerade konstnärer.

Mycket slipande är det efter gjutningen!

Ett härligt sällskap från Danmark hjälpte mig med lite övningar i det danska språket. De där ljuden som inte riktigt finns i svenskan känns inte alltid helt självklara, men övning ger färdighet!

Jag har flyttat tillbaka till Transformatorn idag, inför festivalen. På väggarna ser ni Mette Aarres härliga emaljmålningar. Alltid lika underbart att komma tillbaka till den härliga byggnaden.

Mer Diabas, silver & emaljmålningar:

Hustomten Slipis hälsar välkommen!
Christer Bordings fina hyllor med hans alster tog jag också med till Trasformatorn
De samsas bra med Mettes emaljer.

Kom ihåg; pressträff i morgon tisd i Transformatorn ca kl 13.00. Vi ses!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Stort tack till LNT!