11 veckor??!

Oj, lyssnade på radion och de nämnde att det bara är 11 veckor kvar till jul. 11 veckor??! Men vart har detta året tagit vägen då?? Jo, ser vi oss omkring i Sliperiet så vet vi ju att det faktiskt hänt en hel del. Men vi har ju stökat till det rejält igen med installationen av golvvärmen & gjutningen av golvet. Och nu har vi ju då alltså inte många veckor på oss att ställa iordning till vårt Event i Advent. Med andra ord, nu får det gå undan! Tyvärr är det inte superkul sysslor, men när vi jobbar tillsammans brukar vi ha ganska kul ändå.

Det handlar om att rengöra glasskåpen till mineralsamlingen, putsa fönstren, kalka om väggarna, rengöra klinkersgolven från betongstänk & sådana saker. Jag har börjat lite smått, men inser att vi behöver fler händer så det blir lite fart på det hela. Vi får väl planera in en arbetsdag, för alla som känner sig sugna.

Hunden hjälpte till idag med att sortera sopor som skulle köras till tippen. Mycket sopor blir det!

Katten hjälpte till på sitt sätt, hon bidrog med grundlig tvätt av hunden när vi kom hem.

43536244_1805096259608681_5873187427308273664_n

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för 11 veckor??!