Pigan & drängen fick stanna i föreningen! Tack!

Drog igång morgonen med bakning till skogscafét, men snart började trevliga besökare vilja in i Sliperiet så det blir fortsatt bak ikväll. Så roligt med alla som hittar ut till oss & helt fantastisk med alla spännande berättelser vi får till oss. Tack!

Den delen av Sliperiet där vi inte dragit in värme är fortfarande ganska rörig, men de som vill får gärna kika in i den där också. Peter & Mats har mixtrat med kompressorn & nu verkar det som den fungerar!

Så kom då dagen när Fredrik Lindqvist & Yvonne Omdal skulle hämta sina resp alster som fanns kvar. Huvaligen så tomt det blev!! Nu skall nya utställare in & fylla upp utrymmet.

Vi tackar utställarna för att vi fått visa deras fina konst hos oss! Och tack Yvonne för att du lämnade favoriterna kvar hos oss!! Pigan & Drängen donerades till föreningen <3 <3 De har varit väldigt uppskattade bland besökarna! Vi tackar & bugar!

Å så jag då.. är ju grymt svag för vargar. Jo, den fick stanna kvar hos mig! Lite hederlig byteshandel & så blev den min <3 Tack!!

Anette & Per var igång idag också, bl a med de fina borden som skulle oljas igen & monteras. Nya ljuvliga blomster hade de med sig. Broksalvia heter visst den blå vackra växten, den hade jag bara sett i rosa förut.

Det är verkligen trevligt att se att Boulebanan används. Vi hoppas att det sprider sig så ännu fler tar chansen till trevlig avkoppling & gemenskap på den svarta Boulebanan.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Pigan & drängen fick stanna i föreningen! Tack!