Bättre än ett uppslagsverk!

Bland alla trevliga besökare dök Nore upp hos oss:

Nore Magnusson, född 1930 i Gylsboda (jo, ni läste rätt!). Bättre än ett uppslagsverk när vi vill veta mer om Gylsbodas historia <3
Kaffepaus, planering för den fortsatta Sliperi-utvecklingen & språkövningar i ett. Bättre än ett Kinderägg med andra ord. Här har vi Danmark, Holland, Litauen & Gylsboda representerat.
På lördag flyttar utställningen vi har nu ut. Då åker utomhuskeramiken också med, så passa på på söndag om ni vill ha tag i vacker utomhusutsmyckning! Yvonne Omdals keramikutställning inne flyttar också då, så nu gäller det att passa på!
Då flyttar även de underbara textiltavlorna, så det samma gäller för dem. Träsnitt av Fredrik Lindqvist.
BlomsterAnette odlar inte enbart blomster. Nu kommer delikatesser som passar på matbordet. Finns i Sliperiet nu. Naturligare & mer närodlat kan det knappast bli. Här passar jag på att shoppa till middagen & samtidigt bidra till Sliperiet, eftersom Anette gör detta för föreningens räkning. Tack!!
Nya blommor hade hon också med sig, tillsammans med alla gröna godsaker.
Journalisten Stina och fotografen Eva spenderade en förmiddag hos oss, vi ser med spänning fram emot reportaget i höst.

Idag har Pierre ställt upp & varit i Sliperiet när jag behövde iväg på em. Det tackar vi för! Nu kör det ihop sig så imorgon måste jag smita iväg en sväng igen på em. Då har vi Angela & Christer som stand in, så ringer ni i morgon em & vill in för ett besök är det de som rycker ut. Tack! Ni kan dock använda mitt nr som vanligt, så löser vi det. Alltså 0703109162.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Bättre än ett uppslagsverk!